Riverbank Legends (2006) Konusu ve Fragman


Yapım Yılı: 2006
Süre: 94 Dakika

İzleyici Sayısı: 418,445
Ülke: Güney Kore
Tür: Aksiyon | Suç
Orjinal Adı: Ddukbang (뚝방전설)
Diğer Adları: Bar Legend, Three Fellas, Gangfight


Seong-hyun, Gyeong-roh ve Jeong-gwon çok iyi arkadaşlardır. Okullarında en iyi dövüşen Jeong-gwon'dır, Seong-hyun'da çevrede kavgalarıyla nam salmış biridir. Gyeong-roh da çok iyi bir dövüşçüdür. Bunlar diğer arkadaşlarıyla aralarında anlaşıp çevredeki herkesle kavga edip güçlerini gösterdikten ve "Su Değirmeni Klanı"nı yendikten sonra "No Touch" klanını kurarlar.

Bu ayrılmaz üçlü mezun olduktan sonra Jeong-gwon saygın bir gangster olmak için gider. Seong-hyun kadınlara şarkı söyleme dersi verir. Gyeong-roh çalışıp üniversiteyi kazanır ve sağlık meslek yüksek okulunmdan mezun olup bir klinikte çalışmaya başlar. Bir zaman sonra tam bir gangstere dönüşen Jeong-gwon hapisten çıkmış olarak şehre geri döner. Geçen onca zamana rağmen arkadaşlarının, şehrin, dahası hayatın değiştiğini farkedemez Jeong-gwon; klanı tekrar toplar.

Her köşe başında yükselen bina kadar mafya grupları da girmiştir şehre. Hepsi güç ve imtiyazı elinde bulundurmak için birbirini yok etmeye çalışmaktadır. Bir zamanlar huzur dolu kasabada şimdi bu üç arkadaş ve klanı kendilerini büyük bir belanın içinde bulur.



Riverbank Legends (2006) Fragman

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder